Paul Mitchell – Η Κουλτούρα Της Συνεισφοράς Περνάει Μέσα Από Τα Προϊόντα Επαγγελματικής Περιποίησης

Paul Mitchell Culture

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τους Paul Mitchell και John Paul DeJoria το 1980. Το ταλέντο στην κομμωτική τέχνη του Paul Mitchell φάνηκε από πολύ νεαρή ηλικία. Ο ίδιος θεωρείται από τους πρωτοπόρους για πολλές τεχνικές. Το πάθος των ιδρυτών για αυτό που έκαναν είναι αδιαμφισβήτητο.

Η Paul Mitchell αναπτύχθηκε πάρα πολύ γρήγορα και αυτή τη στιγμή είναι ο ηγέτης στην Αμερική, στα προϊόντα επαγγελματικής φροντίδας & περιποίησης μαλλιών.

Εκτός από το πάθος για το hairstyling, οι Paul Mitchell και John Paul DeJoria έδειξαν ενεργά το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Paul Mitchell είναι από τις πρώτες εταιρείες που ΔΕΝ κάνουν δοκιμές σε ζώα. Αυτή τη φιλοσοφία η Paul Mitchell την διατηρεί με συνέπεια από την ίδρυση της το 1980 μέχρι και σήμερα.

PAUL MITCHELL ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η Paul Mitchell είναι γνωστή στην αγορά επαγγελματικών προϊόντων με τις παρακάτω σειρές:

 • Tea Tree

 • Awapuhi Wild Ginger® 

 • Paul Mitchell® Pro Tools™ 

 • Neuro® 

 • MarulaOil  

 • MVRCK™

 • MITCH®

paul mitchell product line

Στην Paul Mitchell γνωρίζουμε καλύτερα από όλους ότι το ταλέντο πρέπει να συνδυαστεί με τα καλύτερα εργαλεία προκειμένου να δημιουργήσει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι όλες οι σειρές των προϊόντων μας, ακολουθούν την αφοσίωση της εταιρείας στο να δημιουργεί τα καλύτερα προϊόντα επαγγελματικής ομορφιάς.

Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούνται συστατικά ανώτερης ποιότητας και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ωστόσο τα εργαλεία από μόνα τους δεν αρκούν. Η εταιρεία είναι δεσμευμένη στο να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες και εκπαίδευση στην ομάδα των κομμωτών που εμπιστεύεται τα προϊόντά της.

Ο John Paul DeJoria είχε πει χαρακτηριστικά:

Το όραμα μας είναι να βρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να παρέχουμε στους επαγγελματίες hairstylists τα καλύτερα προϊόντα σε συνδυασμό με την κορυφαία εκπαίδευση. Ο στόχος είναι να υποστηρίξουμε τους hairstylists στην απαιτητική τέχνη της κομμωτικής να εκπληρώσουν τις προσδοκίες τους.”

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ

Μια εταιρεία δεν μπορεί να πετύχει τόσα πράγματα μόνο με τα καλύτερα προϊόντα. Πίσω από τα προϊόντα κρύβεται η ενέργεια και η φιλοσοφία ανθρώπων με όραμα. Η ομάδα των ανθρώπων της Paul Mitchell πιστεύει στην προσφορά για την βελτίωση της κοινωνίας και δείχνει έμπρακτα και με συνέπεια την διάθεση συνεισφοράς προς τον πλανήτη.

Η Paul Mitchell έχει φιλανθρωπικό έργο σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο και συμμετέχει σε διάφορες κοινότητες υποστήριξης ανθρώπων με ανάγκη. Επιπλέον συμμετέχει σε δράσεις που έχουν να κάνουν με την διασφάλιση της ισορροπίας τους οικοσυστήματος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω δράσεις συνεισφοράς:

ΑΝΑΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Paul Mitchell ήταν άλλη μια mainstream εταιρεία διάθεσης προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης. Οι ιδρυτές της, όπως αναφέραμε έδειξαν από την αρχή, την διάθεση συνεισφοράς. Έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες για να γίνει η εταιρεία όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Ανάμεσα στις πρώτες στρατηγικές ενέργειες ήταν η δημιουργία του αγροκτήματος στη Χαβάη που καλλιεργείται το φυτό Awapuhi. Το φυτό χρησιμοποιείται στα προϊόντα της Paul Mitchell. Το αγρόκτημα αξιοποιεί στο έπακρο την ηλιακή ενέργεια δείχνοντας έτσι την ευαισθησία της Paul Mitchell για την εξοικονόμηση ενέργειας και το περιβάλλον γενικότερα.

Μέχρι και σήμερα και ειδικά με τη σειρά προϊόντων Tea Tree, η Paul Mitchell δείχνει για άλλη μια φορά την «πράσινη» διάθεση και την συνεισφορά στον πλανήτη μας. Η Paul Mitchell συμμετέχει ενεργά στην αναδάσωση σε διάφορα γεωγραφικά σημεία.

awapuhi farm paul mitchell hawai

Ακολουθούν επιγραμματικά οι ενέργειες που δείχνουν την ευαισθησία της Paul Mitchell για το περιβάλλον:

 • 1000+ ηλιακά πάνελ παράγουν το 80% της απαιτούμενης ενέργειας στο κέντρο διανομής της εταιρείας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
 • Κίνητρα & πολιτικές ανακύκλωσης σε όλα τα στάδια παραγωγής.
 • Carpooling – όπου εξυπηρετεί μοιραζόμαστε με ένα συνάδελφο το αυτοκίνητο για τη μετακίνηση μας από και προς τους χώρους εργασίας.
 • Χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς όταν είναι εφικτό.
 • Υιοθετήσαμε τον τρόπο σκέψης που αναζητά συνεχώς τρόπους για να συνεισφέρουμε προς τον άνθρωπο, τη ζωή και προς το περιβάλλον μας.
 • Η σειρά Tea Tree θα χρησιμοποιήσει ανακυκλωμένα υλικά γιαόλες τις συσκευασίες.
 • Χρησιμοποιείται PCR πλαστικό (ανακυκλωμένο πλαστικό για τις ανάγκες συσκευασίας των προϊόντων).

PAUL MITCHELL & ΕΝΕΡΓΕΙΑ #ONEMILLIONWITHTEATREE

Η Paul Mitchell έχει δεσμευτεί να φυτέψει 1 εκατομμύριο τεϊόδεντρα (Tea Tree) μέχρι το 2022. Αξίζει να αναφερθεί ότι 1 μόνο δέντρο κάνει τη διαφορά! Το κάθε ένα δέντρο έχει μεγάλο θετικό αντίκτυπο για το περιβάλλον, τη ζωή και τον άνθρωπο.

Δείτε παρακάτω τη συνεισφορά ενός μόνο δέντρου για το οικοσύστημα:

 • Θέση εργασίας για έναν τοπικό αγρότη
 • 3 ζώα θα κατοικίσουν στο δέντρο αυτό
 • 4 μήνες επιπλέον οξυγόνο για την Γη
 • Μείωση των εκπομπών ρύπων CO2 που αντιστοιχεί σε οδήγηση ενός αυτοκινήτου για 580 χιλιόμετρα

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ HAIRSTYLIST?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε επίσης:

Γίνε Ο Ειδικός Στη Τέχνη Της Κομμωτικής

Τι Μας Κρατάει Από Το Να Πετύχουμε Όσα Θέλουμε

Η Καλύτερη Φροντίδα Για Βαμμένα Μαλλιά