Paul Mitchell Education Designed For You!

εκπαίδευση κομμωτών paul mitchell

Η εκπαίδευση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας σε όποιον κλάδο και αν επιλέξει κανείς να δραστηριοποιηθεί. Όταν έχει να κάνει με την εικόνα, την ομορφιά, το styling και τη μόδα, τότε κρίνεται άκρως απαραίτητη! Το hairstyling είναι μια τέχνη όπου η τεχνική κατάρτιση και η παρακολούθηση των τάσεων πρέπει να είναι daily routine.

Εμείς οι άνθρωποι της Paul Mitchell πιστεύουμε πολύ περισσότερο στην κατάλληλη και αποτελεσματική εκπαίδευση γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να προσθέσουμε ποιότητα και αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον καλεσμένο του κομμωτηρίου. Σκοπός μας είναι να δώσουμε σε όλους εσάς τα εφόδια να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η εκπαίδευση δίνει τα απαραίτητα κίνητρα και την επιθυμητή έμπνευση στην ομάδα του κομμωτηρίου για να δημιουργήσει και να προσφέρει ακόμη πιο ποιοτικές και πρωτοπόρες υπηρεσίες. Σας καλούμε λοιπόν στην αίθουσα εκπαιδεύσεων στο εκπαιδευτικό μας κέντρο για να λάβετε μέρος και εσείς σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό ταξίδι.

PAUL MITCHELL – PARTS OF TRAINING

Η εκπαίδευση χωρίζεται σε 2 βασικά μέρη και αναπόσπαστα κομμάτια των υπηρεσιών ενός σύγχρονου κομμωτηρίου, το κούρεμα και το χρώμα.

ΚΟΥΡΕΜΑ

Το κούρεμα είναι μια εργασία που απαιτεί τεχνικές, αρχές γεωμετρίας, σωστή στάση σώματος και πολλά άλλα μυστικά προκειμένου να δημιουργήσει αισθήματα απόλυτης ικανοποίησης στον τελικό πελάτη. Η ομάδα της Paul Mitchell Greece μέσω του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος εκπαίδευσης θα ξεκινήσει από τις βασικές αρχές και θα σας μυήσει στις εξειδικευμένες τεχνικές τόσο για το γυναικείο, όσο και για το αντρικό κούρεμα.

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα έχετε αναβαθμίσει τις δεξιότητες και τις ικανότητες σας στην τέχνη του haircutting. Θα παρουσιαστούν από την εκπαιδευτική μας ομάδα νέες τάσεις και πρωτοποριακές τεχνικές που θα είναι άμεσα υλοποιήσιμες στους καλεσμένους σας.

εκπαίδευση κούρεμα paul mitchell

ΧΡΩΜΑ

εκπαίδευση βαφή paul mitchell

Σε όλους όσους έχουν χρησιμοποιήσει τις επαγγελματικές βαφές Paul Mitchell είναι γνωστό ότι η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης & προώθησης του Color Bar ενός κομμωτηρίου.

Η υπηρεσία χρώματος, γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική διαδικασία μιας και οι πελάτες έχουν περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις εξειδίκευσης από τον hair colorist. Η Paul Mitchell κατανοεί πλήρως αυτή την ανάγκη και με το πρόγραμμα εκπαίδευσής της ενισχύει το «οπλοστάσιό» σας με τα κατάλληλα συστήματα, τις νέες τάσεις, βασικές αρχές χρωματομετρίας και εξειδικευμένες τεχνικές. Με αυτή τη γνώση θα είστε σε θέση την επόμενη κιόλας ημέρα να πετύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα και να ικανοποιήσετε στο απόλυτο τους καλεσμένους σας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Τα προγράμματα εκπαίδευσης θα ολοκληρωθούν στο Education Center της Paul Mitchell Greece:

Κλεισθένους 266, Γέρακας 153 44

Τηλ. Επικοινωνίας 210-8032-322

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Κατεβάστε το πρόγραμμα εκπαίδευσης και επικοινωνήστε μαζί μας για να κρατήσετε τη θέση σας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

STAY SAFE, WE GOT YOU COVERED WITH LIVE STREAMING

Προσοχή: Λόγω των μέτρων προστασίας μετάδοσης του COVID-19, ισχύει περιορισμός στον αριθμό των θέσεων στο Education Center. Ωστόσο μπορείτε να μην χάσετε ούτε λεπτό από το πρόγραμμα εκπαιδεύσεων με την επιλογή του live streaming.

Είστε επαγγελματίας hairstylist και θέλετε να είστε ενήμερος για τις νέες τάσεις, τεχνικές και τα μυστικά των καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου? Αν ΝΑΙ, ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με την Paul Mitchell Greece για να γίνετε μέλος της μοναδικής αυτής κοινότητας και να επωφεληθείτε των μοναδικών προνομίων & υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση σας.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ GIVE AWAY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!

Εμείς στην Paul Mitchell λατρεύουμε τις προκλήσεις γιατί πολύ απλά μας βοηθούν να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Κάθε πρόκληση όμως πρέπει να συνδέεται και με μια καλή ανταμοιβή.

Λάβετε μέρος στο πρόγραμμα εκπαίδευσης της Paul Mitchell και μετά το τέλος του προγράμματος εξασκηθείτε εσείς ή και όλη η ομάδα σας και μοιραστείτε (Share!) τα αποτελέσματα σας στα δικά σας social media.

instagram giveaway paul mitchell

Με το πέρας της εκπαίδευση που θα λάβετε έχετε στη διάθεσή σας 2 ώρες για να ανεβάσετε στο Instagram το αποτέλεσμά σας. Το post που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes σε 24 ώρες, κερδίζει 1 εργαλείο Neuro από την Paul Mitchell. Επειδή όμως η εκπαίδευση μας έχει 2 μέρη (κούρεμα + χρώμα) το GIVE AWAY αφορά την κάθε ενότητα. Πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία που αφορά το κούρεμα με τα περισσότερα likes κερδίζει 1 εργαλείο Neuro αξίας €200 και η φωτογραφία που αφορά το χρώμα κερδίζει αντίστοιχα εργαλεία Neuro αξίας €300. Μη ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα hashtags μας για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας!

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Στείλτε μας το ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο επικοινωνίας και το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

E-Mail: education@paulmitchell.gr / Τηλ.: 210 8032 322