Τι Δώρο Να Πάρω Φέτος Τα Χριστούγεννα?

τι δώρο να πάρω φέτος τα χριστούγεννα

Σε ποιον δεν αρέσει να κάνει αλλά και να δέχεται δώρα! Τα φετινά Χριστούγεννα όμως έχουν πολλές ιδιαιτερότητες και επηρεάζονται σημαντικά οι αγοραστικές μας συνήθειες. Τις προηγούμενες χρονιές μπορούσαμε να πάμε στα καταστήματα, να δούμε όλες τις δυνατές επιλογές προκειμένου να καταλήξουμε στην αγορά δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι φέτος θα πρέπει να αφήσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς το δώρο τους. Απλά θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο πιο δημιουργικά! Μια καλή ιδέα είναι να συνδυάσουμε την περιποίηση των μαλλιών σε ένα κομμωτήριο Paul Mitchell και να διαλέξουμε από εκεί το δώρο για τους αγαπημένους μας. Βέβαια, μπορεί κάποιος να κάνει και το αντίστροφο… Να συνδυάσει την αγορά του δώρου που δεν μπορεί να κάνει στα μαγαζιά, με την επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο Paul Mitchell και να αφεθεί στους hair stylists για μια ανανέωση στο look!

Στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια με την Paul Mitchell θα βρείτε ξεχωριστές και ιδιαίτερες προτάσεις για δώρα που τα έχουμε επιμεληθεί ειδικά για αυτές τις γιορτές. Οι συσκευασίες τους είναι αμιγώς Χριστουγεννιάτικες και με την σφραγίδα της πρώτης παγκοσμίως No Animal Testing εταιρείας επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς.

Πρέπει φέτος τα Χριστούγεννα να μην μείνει κανένας με το παράπονο. Για αυτό το λόγο η Paul Mitchell έχει ετοιμάσει δώρα που απευθύνονται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά!

XMAS GIFT SET ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Η ομορφιά και η περιποίηση είναι κάτι που στις ημέρες μας απασχολεί και το αντρικό κοινό και με αυξανόμενο ρυθμό.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ δώρου από τις πιο αγαπημένες σειρές των αντρών Mitch & MVRCK. Η MVRCK προσφέρει Grooming Kits για τη γενειάδα και το πρόσωπο καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις περιποίησης για το ανδρικό ξύρισμα.

mitch gift set 2
mitch gift set 1

Κλείστε ΤΩΡΑ το ραντεβού σας με ένα συνεργαζόμενο κομμωτήριο με την Paul Mitchell και κάντε την έκπληξη στον αγαπημένο σας.

XMAS GIFT SET ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Φέτος τα Χριστούγεννα το δώρο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για μια γυναίκα. Ο λόγος είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να αισθάνονται σημαντικές, όμορφες και ότι τις προσέχουν. Οπότε αν πάρουν το πολυπόθητο δώρο από τον καλό τους φέτος που τα καταστήματα δεν είναι ανοιχτά, τότε καταλαβαίνουν ότι ο άνθρωπος που τους το χάρισε, προσπάθησε ακόμη περισσότερο για αυτές!

Αν και εσείς διαλέξετε ένα σετ δώρου της Paul Mitchell, τότε θα έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις στα μάτια του προσώπου που θα αποδεχτεί το δώρο. Θα την κάνετε να νιώσει πολύ σημαντική και ότι μπορεί να σας υπολογίζει στη ζωή της.

women gift set 1
women gift set 1

Κλείστε ΤΩΡΑ το ραντεβού σας με ένα συνεργαζόμενο κομμωτήριο με την Paul Mitchell και κάντε την έκπληξη στον αγαπημένο σας.

XMAS GIFTS BECAUSE WE CARE

Στην Paul Mitchell εκτός από τα δώρα για τα Χριστούγεννα, νοιαζόμαστε πραγματικά για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά! Έτσι κάθε συσκευασία έχει διαφορετικό προσωποποιημένο και επίκαιρο μήνυμα.

Επειδή όμως νοιαζόμαστε και για το περιβάλλον, τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας προσφέρονται χωρίς ανάγκη περιτυλίγματος και επιπρόσθετων ετικετών. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη εξοικονόμηση φυσικών πόρων για τον πλανήτη και το περιβάλλον μας.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών και στην Paul Mitchell δεν θα μπορούσαμε να τα αφήσουμε χωρίς δώρο! Με την πώληση κάθε Kids Gift Set, προσφέρουμε ένα shampoo στα παιδιά του ιδρύματος Baby2Baby.

Για το 2020 το Χριστουγεννιάτικο δώρο έγινε η πιο εύκολη υπόθεση αν το επιλέξετε μέσα από ένα συνεργαζόμενο κομμωτήριο με την Paul Mitchell.

Κλείστε ΤΩΡΑ το ραντεβού σας με ένα συνεργαζόμενο κομμωτήριο με την Paul Mitchell και κάντε την έκπληξη στον αγαπημένο σας.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ HAIRSTYLIST?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε επίσης:

Paul Mitchell & Η Κουλτουρα Συνεισφοράς

Τι Μας Κρατάει Από Το Να Πετύχουμε Όσα Θέλουμε

Tips Για Να Γίνετε Καλύτερος Ηγέτης