Winnie Harlow x Paul Mitchell – Η Ισχύς Εν Τη Ενώσει

Winnie harlow

Φέτος το top model Winnie Harlow ενώνει δυνάμεις με την Νο 1 Αμερικάνικη μάρκα επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς. Ο στόχος είναι να γιορτάσουμε την ελευθερία της έκφρασης και της επικοινωνίας μέσω του hair styling.

Η Winnie λατρεύει κυριολεκτικά όλα όσα πρεσβεύει η Paul Mitchell παγκοσμίως και δηλώνει πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η μητέρα της Winnie είναι hair stylist. Η ίδια δηλώνει πως της άρεσε πάρα πολύ να βλέπει τη μητέρα της να “μεταμορφώνει” ανθρώπους μέσω της τέχνης του hair styling.

Πιστεύει ότι με την τέχνη της κομμωτικής, μπορεί ο κάθε άνθρωπος να ανακτήσει το χαμόγελο του, την καλή του ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να καταφέρει όλα όσα επιθυμεί.

MEET OUR FIRST-EVER GLOBAL AMBASSADOR

Η Winnie Harlow είναι το ιδανικό πρόσωπο στο χώρο της μόδας και του styling για να γίνει η παγκόσμια πρέσβειρα της Paul Mitchell. Οι λόγοι είναι πάρα πολύ απλοί! Η Winnie πιστεύει στην δύναμη του hair styling, είναι σύμβολο της διαφορετικότητας και δεν διστάζει να αλλάξει ριζικά το look της.

Είναι το σύμβολο στη μόδα που κατάφερε να κερδίσει τις πασαρέλες μέσω της διαφορετικότητας της. Στην πολύ τρυφερή ηλικία των 4 ετών διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα της λεύκης. Η νόσος αυτή ουσιαστικά αφαιρεί σταδιακά την μελανίνη από το δέρμα και δημιουργεί ανοιχτόχρωμες κηλίδες στην επιδερμίδα.

Λόγω της ιδιαιτερότητας αυτής, το μοντέλο είχε δυσκολίες στην παιδική της ηλικία μιας και τα συνομήλικα παιδιά δεν την αποδέχονταν. Σήμερα όμως η 27χρονη Καναδή top model βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της.

Μέσα από την επιτυχία της δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστεί και να περάσει το δικό της ηχηρό μήνυμα ενάντια στον κοινωνικό ρατσισμό. Η λεύκη όχι μόνο δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της, αλλά έγινε και το σύνθημα υπέρ της διαφορετικότητας των ανθρώπων. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι το κατάφερε στο χώρο της μόδας που έχει τα δικά του στερεότυπα, προκαταλήψεις και στενά όρια!

Το μυστικό της είναι ότι κατάφερε να απομονώσει όσα την πλήγωναν και δεν τη βοηθούσαν και συγκεντρώθηκε σε όλα όσα την έκαναν να νιώθει καλά. Η ίδια δηλώνει:

“όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου ακριβώς όπως είναι, τότε οι ευκαιρίες άρχισαν να πέφτουν βροχή! Ευχαριστώ πολύ το Θεό για αυτό και προτρέπω όλους τους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.”

Έχει δοκιμάσει κοντά κουρέματα, μπούκλες, να αφήσει τα μαλλιά της μακριά και αισθησιακά, μέχρι και ιδιαίτερες τεχνικές βαφής. Το hair styling για εκείνη εκφράζει διάφορες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα της. Για αυτό το λόγο δεν διστάζει να δοκιμάσει νέα πράγματα και να ξεπεράσει όρια που για άλλους ανθρώπους μοιάζουν ανυπέρβλητα.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σήμερα όλοι οι άνθρωποι της μόδας μιλούν για εκείνη. Αναγνωρίζουν τη δύναμη της ψυχής και την πίστη στον εαυτό της. Χαρακτηριστικά που την έκαναν να αλλάξει τον κόσμο της, την βοήθησαν να μετατρέψει τη δυσκολία της σε χάρισμα.

ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΤΗΝ PAUL MITCHELL ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ WINNIE HARLOW

Εμείς όλοι οι άνθρωποι της Paul Mitchell δεν μπορούμε να κρύψουμε το θαυμασμό και την περηφάνια για την συνεργασία με ένα εμβληματικό top model όπως είναι η Winnie Harlow. Η Winnie πήγε κόντρα στο ρεύμα όπως ακριβώς έκανε και η Paul Mitchell από την ίδρυση της. Η Winnie τόλμησε, οραματίστηκε και διεκδίκησε όσα κανένας άλλος δεν θα σκεφτόταν για εκείνη.

Οι ιδρυτές της Paul Mitchell οραματίστηκαν να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς και να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο χωρίς να επιβαρύνεται η ζωή και το περιβάλλον μας.

Όλοι οι άνθρωποι της Paul Mitchell αγκαλιάζουν και επικροτούν τη διαφορετικότητα σε καθημερινή βάση. Η διαφορετικότητα για εμάς είναι στάση ζωής και είμαστε ενάντια σε όποια μορφή λεκτικής ή κοινωνικής βίας.

Υποστηρίζουμε όλους τους ανθρώπους να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσω ποιοτικών υπηρεσιών και των καλύτερων προϊόντων επαγγελματικής ομορφιάς. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποι να είναι και να αισθάνονται όμορφοι. Σε αυτήν όμως την προσπάθεια δεν παραμερίζουμε επ ουδενί τις ευαισθησίες μας για τον πλανήτη και το οικοσύστημα.

Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά βάζοντας πιο ψηλά το συνολικό καλό από το ιδίον όφελος! Η φιλοσοφία μας τόσο απλή όσο και αποτελεσματική: Αν δημιουργήσουμε έναν κόσμο που όλοι κερδίζουν, τότε αυτόματα και εμείς οι ίδιοι θα είμαστε κερδισμένοι.

Awapuhi Wild Ginger

Moisturizing Lather Shampoo

30.00 χωρίς ΦΠΑ

Awapuhi Wild Ginger

HydroCream Whip

30.00 χωρίς ΦΠΑ

Awapuhi Wild Ginger

Texturizing Sea Spray

28.00 χωρίς ΦΠΑ

Awapuhi Wild Ginger

Finishing Spray

29.00 χωρίς ΦΠΑ

Awapuhi Wild Ginger

Hydromist Blow-Out Spray

30.00 χωρίς ΦΠΑ

Awapuhi Wild Ginger

MirrorSmooth Gloss Primer

41.00 χωρίς ΦΠΑ

Awapuhi Wild Ginger

Keratin Cream Rinse

31.00 χωρίς ΦΠΑ

Awapuhi Wild Ginger

Keratin Intensive Treatment

41.00 χωρίς ΦΠΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ HAIRSTYLIST?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε επίσης:

Τι Είναι Τα Parabens Στα Προϊόντα Ομορφιάς

Τι Μας Κρατάει Από Το Να Πετύχουμε Όσα Θέλουμε

Δεξιότητες Που Πρέπει Να Ενδυναμώσουμε Το 2021