Δεξιότητες Που Πρέπει Να Ενδυναμώσουμε Το 2021

skills

Όποιοι και αν είναι οι επαγγελματικοί στόχοι σας, εμείς οι άνθρωποι της Paul Mitchell είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τους επιτύχετε. Με την άμεση εξυπηρέτησή μας, τις καινοτόμες προωθητικές μας ενέργειες, με την άρτια τεχνική υποστήριξη και τα προγράμματα εκπαίδευσης. Όπως και να έχει είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να ξεκινήσει και αυτή η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Paul Mitchell από την ίδρυση της, έχει ως δέσμευση να βοηθά τους επαγγελματίες κομμωτές να εξελίσσονται και να πετυχαίνουν. Φέτος δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτή τη δέσμευση μιας και το 2021 έχει περισσότερες προκλήσεις από τις προηγούμενες χρονιές.

Για να βοηθήσουμε τους κομμωτές που μας εμπιστεύονται οφείλουμε πρώτοι εμείς να δείξουμε τα σωστά μονοπάτια και τις νέες τάσεις. Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί επιπρόσθετη αξία και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που δεν μπορεί να μιμηθεί ο ανταγωνισμός.

Ας δούμε λοιπόν που πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι φέτος.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Αν δεν έχετε εξελίξει τις ικανότητες σας στο management τότε η επιχείρησή σας δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάποιες σημαντικές προκλήσεις. Έχει περάσει η εποχή όπου αρκούσε ο κομμωτής να είναι απλά καλός στην τέχνη της κομμωτικής. Οι εποχές κρύβουν περισσότερες προκλήσεις και εκπλήξεις, οπότε πρέπει να είσαστε πολύ καλοί και στη διαχείριση μιας επιχείρησης συνολικά.

Η αποτελεσματική διαχείριση προϋποθέτει να γνωρίζετε που στοχεύετε να φτάσετε και να διαχειρίζεστε τους διαθέσιμους πόρους πιο αποδοτικά. Με δεδομένο ότι η χρονιά που διανύουμε κρύβει δυσκολίες και περισσότερες απρόβλεπτες καταστάσεις, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι να τις διαχειριστούμε.

Το να είναι κάποιος καλός στη διαχείριση, σημαίνει επίσης να ενημερώνεται για το τι συμβαίνει στο περιβάλλον, να διαβάζει για τις νέες τάσεις και να προσπαθεί να προβλέψει τι αντίκτυπο θα έχουν τα γεγονότα στον κλάδο.

Μετά την πρόβλεψη, το επόμενο στάδιο είναι η προετοιμασία στο βέλτιστο βαθμό ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αντιμετώπισης όποιας εξέλιξης προκύψει. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κάποιος να είναι μπροστά από τα γεγονότα και όχι να τα ακολουθεί.

MARKETING

Οι ενέργειες προώθησης είναι πιο απαραίτητες από ποτέ για την επιτυχία στον κλάδο μας. Εκτός από την τέχνη μας πρέπει να έχουμε κατά νου ότι δημιουργούμε και εικόνα, πρέπει να το αξιοποιήσουμε αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ο περισσότερος κόσμος είναι στα social media και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα περισσότερο από ποτέ να το εκμεταλλευτούμε και να αναδείξουμε την δουλειά μας. Το Instagram είναι ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο εργαλείο που προωθεί την εικόνα και το κοινό του είναι κατά κύριο λόγο νεανικό.

Η επένδυση σε διαφήμιση έχει παράπλευρο όφελος στις περισσότερες των περιπτώσεων και εφόσον γίνει με την κατάλληλη στόχευση. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι παραδοσιακοί τρόποι προώθησης δεν λειτουργούν πια και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι με τις νέες τεχνολογίες και τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας.

Cover

ΚΕΦΑΛΑΙΑ & ΠΟΡΟΙ

Εδώ σε κάποιους μπορεί να ακουστεί υπερβολικό, ωστόσο δεν αρκεί ένας απλός έλεγχος στο ταμείο και τα βασικά έξοδα που έχουμε κάθε μήνα. Πρέπει να έχουμε μια ανάλυση του κόστους σε όλα του τα επίπεδα για να δούμε πως μπορούμε να εξοικονομήσουμε πόρους.

Αυτό μπορεί να είναι και καθοριστικό για τη δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων μιας και ότι πόρους εξοικονομήσουμε, μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε για την προώθηση των υπηρεσιών μας. Αν αφήνουμε τα λειτουργικά έξοδα χωρίς έλεγχο και αξιολόγηση, τότε η διαχείριση μας είναι πιο παθητική και υστερούμε σε πόρους.

Η λογική είναι ότι πρέπει να πιέζουμε και εμείς με τη σειρά μας τα κόστη προς τα κάτω και πάντα στο βαθμό του εφικτού έχοντας στο μυαλό μας ότι η ποιότητα πρέπει να μένει υψηλή γιατί συνήθως μειώνοντας την ποιότητα μειώνουμε την ιδία την επιχείρησή μας.

Αν καλλιεργήσουμε αυτές τις δεξιότητες το 2021 θα είναι σίγουρα πιο αποδοτικό για όλους μας. Το κοινό που μας εμπιστεύεται θα απολαύσει αναβαθμισμένη ποιότητα υπηρεσιών, εμείς θα καταφέρουμε να γίνουμε καλύτεροι από τον ανταγωνισμό και να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ HAIRSTYLIST?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε επίσης:

Θέτουμε Στόχους Για Το 2021

Τι Μας Κρατάει Από Το Να Πετύχουμε Όσα Θέλουμε

InHairViews V.1 – Sofia Papakotsi