Για ακόμη μία χρονιά επιστρέφει το Hip Hop International Greece 2020

Η διοργάνωση αφορά τα προκριματικά του πιο αναγνωρισμένου διαγωνισμού Hip Hop και το event Hip Ηop International Greece 2020 είναι γεγονός.

Η Paul Mitchell υποστηρίζει τον κορυφαίο διαγωνισμό Hip Hop που γίνεται στη χώρα μας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας!

Το γεγονός αυτό έχει απήχηση σε 40 χώρες ανά τον κόσμο και ο τελικός γίνεται στην Αμερική. Ο απόλυτος νικητής θα πάρει τον τίτλο στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Οι Αμερικανοί διοργανωτές προωθούν τηλεοπτικά το διαγωνισμό χορογραφίας Hip Hop και έχουν την ευθύνη της εκπομπής America’s Best Dance Crew.

Gepostet von Hiphop International Greece am Samstag, 5. Oktober 2019

 

Πιο συγκεκριμένα για τη χώρα μας: Τα προκριματικά θα γίνουν το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 σε αίθουσα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη άιθουσα εκδηλώσεων φιλοξενεί έως και 1200 θεατές. Οι κριτές θα πρέπει να διαλέξουν τα 3 καλύτερα groups hip hop με ηλικιακά κριτήρια. Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες είναι από 7-12 ετών, 13-17 και ενήλικες.

Επιπλέον θα διαγωνιστούν ομάδες 10 έως 40 ατόμων, η κατηγορία αυτή ονομάζεται MEGA CREW και είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό μέρος του διαγωνισμού. Υπάρχει και η κατηγορία Mini CREW και ειναι groups των 3 ατόμων με εξίσου εντυπωσιακές χορογραφίες. Χορευτές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και γιατί οχι να διακριθούν με στόχο τον τελικό!

Εδώ να αναφέρουμε ότι οι ομάδες που θα κερδίσουν, θα λάβουν πλούσια έπαθλα από τους επίσημους υποστηρικτές της διοργάνωσης. Τα 3 πρώτα groups από κάθε κατηγοριά θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μεγάλο τελικό που θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!

Το θέαμα όμως δεν τελειώνει στο διαγωνιστικό μέρος του εντυπωσιακού αυτού event. Όσοι έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στα προκριματικά του Hip Hop International, θα απολαύσουν special shows από διάσημους χορευτές του Hip Hop. Οι χορευτές απαρτίζουν και την κριτική επιτροπή που θα κρίνει τους διαγωνιζόμενους.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Kaea Pearce (Ν. Ζηλανδία) είναι στην κριτική επιτροπή και θα συμμετέχει στα Special Shows της διοργάνωσης. Για όσους δεν γνωρίζουν η Kaea Pearce είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια με τους Royal Family. Επίσης το κοινό την έχει γνωρίζει μέσω των video clips με τους Justin Bieber, Ciara, Jennifer Lopez & Jason Derulo.

Επίσης στην επιτροπή των κριτών βρίσκονται η Gina Michael από Αυστραλία, η Joel (Γαλλία), Vitor Kpez (Πορτογαλία), Matthew Harding (Αγγλία), Biggreg (Γαλλία) και Paul Gheorghe (Ρουμανία). Εκτός από καταξιωμένοι Hip Hop artists, οι χορευτές αυτοί διαθέτουν αναγνωρισμένη εμπειρία σε κριτικές επιτροπές παγκόσμιων πρωταθλημάτων.

Οι νικητές σε κάθε χορευτική κατηγορία θα λάβουν πλούσια έπαθλα συνολικής αξίας 4000€ από τους επίσημους χορηγούς Paul Mitchell Greece και Eastpak.

Επιπλέον των δώρων, θα λάβουν 2000€ οικονομική υποστήριξη για τη συμμετοχή τους στον τελικό που θα γίνει στο Φοίνιξ στην Αμερική.

Σε συνεργασία με το Street Mode Festival οι νικητές στις κατηγορίες MEGA CREW, Adults και Varsity θα είναι οι βασικοί καλεσμένοι του Φεστιβάλ για το 2020.

Ακολουθεί το video teaser του διαγωνισμού για το 2018.

I am Paul Mitchell

Για 3η συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε τα όνειρα νέων ανθρώπων και είμαστε περήφανοι γι αυτό.I am winner! I am Paul Mitchell! I am Hip Hop!#PaulMitchellGreece #hhi2018 #dance #hiphop #contest #PaulMitchell #IamPaulMitchell #creativity #passion #music #youngtalents

Gepostet von Paul Mitchell am Donnerstag, 5. April 2018

Διαβάστε επίσης:

Tea Tree & τα οφέλη του για τα μαλλιά σας

Η Stephanie Kocielski στην Αθήνα

Paul Mitchell: No Animal Testing φιλοσοφία