Η Stephanie Kocielski στις 27 & 28 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

stefanie kocielski paul mitchell athens

Η Paul Mitchell διοργανώνει το Φεβρουάριο 2020 μία  τριλογία σεμιναρίων χρώματος που ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη που ξεπερνά κατά πολύ τα Ελληνικά δεδομένα στον κλάδο του styling και της κομμωτικής.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την ομάδα της Paul Mitchell Greece που θα φιλοξενήσουμε την μοναδική Stephanie Kocielski στις 27 και 28 Φεβρουαρίου του 2020.

Η Stephanie ξεκίνησε την καριέρα της ως κομμώτρια, με μοναδικό στόχο να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται όμορφα και ταυτόχρονα να τους παρέχει μια αληθινή εμπειρία ομορφιάς.

rsz_stephanie_pr2

Στιγμες οροσημο:

 

  • Γνωριμία με τον κομμωτή Paul Mithcell, συνιδρυτή της John Paul Mitchell Systems, ενώ ήταν στην κομμωτική σχολή.

  • Ξεκίνησε να εργάζεται στο κομμωτήριο του Robert Cromeans, καταξιωμένου μέντορα του κλάδου της κομμωτικής.

  • Της προτάθηκε η θέσης της Εκπαιδεύτριας σε εθνικό επίπεδο στην Paul Mitchell.

Η γνωριμία της Stephanie με τον κομμωτή – μέντορα Paul Mitchell τη βοήθησε να ξεπεράσει κάποια όρια που είχε θέσει στον εαυτό της και να δει πέρα από αυτό που πριν θεωρούσε εφικτό. Η γνωριμία με τον μέντορα Robert Cromeans της έδωσε νέα οπτική και ορίζοντες και υιοθέτησε την παρακάτω αντίληψη: «δεν υπάρχει ταβάνι στην δημιουργία».

Πλέον η ίδια είναι μέντορας των μαθητών κομμωτικής της Paul Mitchell Schools.

Έχει δημιουργήσει την τεχνική Platinum card lightening technique που κυριολεκτικά άλλαξε τον κόσμο της κομμωτικής.

Έχει βρεθεί on stage ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια της John Paul Mitchell Systems για τις ανάγκες show ή εκπαιδεύσεων, σε πανω από 70 χώρες και πολιτείες των Η.Π.Α.

Είναι μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας, μαζί με τους Robert Cromeans και Lucie Doughty,  για την εκπομπή Global Beauty Master που προβλήθηκε στο TLC.

Η Stephanie Kocielski είναι μια διεθνούς φήμης hair stylist που εμπιστεύονται γνωστοί αστέρες του κινηματογράφου και της μουσικής βιομηχανίας των ΗΠΑ με μότο:

— Stephanie Kocielski

“Το μεγαλύτερο δώρο που έχουμε οι κομμωτές είναι η ικανότητά μας να βοηθούμε τους καλεσμένους μας να αισθάνονται όμορφα. Πρέπει να σεβαστούμε αυτό το δώρο με το να είμαστε όσο το δυνατόν πιο γνώστες, ώστε να είμαστε σε θέση να ευχαριστήσουμε κάθε καλεσμένο μας.”

rsz_stephanie_pr1

Διαβάστε επίσης:

Tips περιποίησης των μαλλιών το χειμώνα

Paul Mitchell & Χρυσές Σφαίρες 2020

Πως να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο γρήγορα

Paul Mitchell: No Animal Testing φιλοσοφία