Η Ιστορία Του Φυτού Awapuhi Στα Προϊόντα Επαγγελματικής Περιποίησης Paul Mitchell

awapuhi paul mitchell

Είναι γνωστή η αγάπη που είχε ο Paul Mitchell για τη Χαβάη και τον τρόπο ζωής των ντόπιων. Με συνέπεια να περνάει αρκετό από το χρόνο του στο νησί. Σε κάποιο από τα ταξίδια του παρατήρησε ότι οι άνθρωποι εκεί χρησιμοποιούσαν τα αρωματικά στοιχεία του φυτού Awapuhi.

Η ονομασία που είχαν δώσει οι ντόπιοι ήταν shampoo “ginger” και το χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες για τη περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών τους.

Αμέσως ο Paul Mitchell κατάλαβε τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού Awapuhi. Οπότε μαζί με τον συνιδρυτή της εταιρείας, τον John Paul Dejoria, δημιούργησαν το βιολογικό αγρόκτημα καλλιέργειας Awapuhi στη Χαβάη το 1982.

Οι εγκαταστάσεις όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας (δείτε το ΕΔΩ) είναι φιλικές προς το οικοσύστημα. Μεγάλη ποσότητα του νερού που απαιτείται, συλλέγεται από το νερό της βροχής και εκμεταλλεύεται η ηλιακή ενέργεια στο έπακρο για τη λειτουργία του αγροκτήματος. Επίσης δεν εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα προς το περιβάλλον λόγω των μεθόδων εξοικονόμησης ενέργειας σε όλα τα στάδια καλλιέργειας του φυτού.

Το φυτό Awapuhi που χρησιμοποιείται στις σειρές προϊόντων της Paul Mitchell είναι 100% βιολογικό και προέρχεται από το αγρόκτημα αυτό. Η αποξήρανση του γίνεται με φυσικό τρόπο με την έκθεση του στις ακτίνες του ήλιου. Όταν αποξηραθούν οι ρίζες του φυτού, τότε αποστέλλεται στο Πρότυπο Κέντρο Καινοτομίας στη Santa Clarita στην Καλιφόρνια για τις ανάγκες της παραγωγής.

Ο φυσικός τρόπος καλλιέργειας και διαχείρισης του φυτού διατηρεί στο μέγιστο τις θεραπευτικές και αρωματικές ιδιότητες του.

PAUL MITCHELL® ORIGINALS

Η σειρά προϊόντων Awapuhi υπάρχει από τότε έως σήμερα και διατηρεί την αυθεντικότητα στη σύσταση της. Απολαύστε τα οφέλη και τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού Awapuhi με προϊόντα που απευθύνονται σε κάθε τύπο μαλλιών και κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες.

ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΒΑΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ

Στις ημέρες μας η Paul Mitchell επιθυμεί η παράδοση να συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία. Τεχνολογία όμως που εφαρμόζει πρακτικές ηθικής και που συνεισφέρουν στο περιβάλλον αντί να το επιβαρύνουν.

Το αποτέλεσμα είναι το τελικό προϊόν να έρχεται όσο πιο κοντά γίνεται στο ιδανικό. Η Paul Mitchell χρησιμοποιεί το εκχύλισμα του φυτού Awapuhi με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να δημιουργήσει την αντίστοιχη σειρά επαγγελματικής περιποίησης.

AWG_shampoo

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ PAUL MITCHELL AWAPUHI

Αποκατάσταση

Η σειρά Awapuhi είναι ιδανική για την αποκατάσταση των ελαφρώς ευαισθητοποιημένων μαλλιών. Συγκεκριμένα η σειρά Repair Collection from Awapuhi Wild Ginger αξιοποιεί τη μοναδική τεχνολογία KeraTriplex®  με συμπυκνωμένη σύνθεση πρωτεϊνών κερατίνης, έλαιο Αβησσυνίας και εκχύλισμα Awapuhi. Το αποτέλεσμα είναι να βελτιωθεί η υφή της τρίχας και το Awapuhi να χαρίσει άμεση ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά σας.

Απαλά Μαλλιά

Τα μαλλιά που είναι ενυδατωμένα και έχουν καλή υγεία είναι πάντα πιο απαλά. Αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα της μοναδικής σειράς περιποίησης MirrorSmooth. Ιδανική για τη καταπολέμηση του φριζαρίσματος, ξεμπερδεύει τα μαλλιά, δημιουργώντας ένα λαμπερό φινίρισμα.  Επίσης αξιοποιείται η τεχνολογία KeraTriplex®  με κερατίνη και έλαιο Αβησσυνίας.

Μοναδικό Στυλ

Το Styling Treatment Oil είναι ένα θερμο-προστατευτικό προϊόν που προετοιμάζει την τρίχα για ένα λείο και λαμπερό look και βοηθά στον έλεγχο των ατίθασων μαλλιών.

Το μοναδικό μείγμα KeraReflect® με έλαιο Αβησσυνίας, λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας των μαλλιών στη θερμότητα των επαγγελματικών εργαλείων styling.

Ενυδατώνει τα μαλλιά, δίνει λάμψη και χαρίζει ένα ανάλαφρο και λείο φινίρισμα.

AWG_counter

100% SAFE FOR ALL

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα της Paul Mitchell στη πλειοψηφία τους είναι ιδανικά για Vegan. Η σειρά προϊόντων Awapuhi είναι επίσης Paraben & Gluten free και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σε βαμμένα μαλλιά. Επιπλέον με τη βιολογική καλλιέργεια και τις μεθόδους παραγωγής που εξοικονομούν ενέργεια και προστατεύουν το περιβάλλον, η Paul Mitchell δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της για τον άνθρωπο και τη ζωή γενικότερα.

Τα προϊόντα επαγγελματικής περιποίησης της Paul Mitchell είναι προϊόντα συνεισφοράς που σκοπό έχουν να βελτιώσουν όχι μόνο την ποιότητα ζωής εκείνου που τα χρησιμοποιεί. Ο απώτερος σκοπός είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για όλους τους ανθρώπους και η εξασφάλιση ενός καθαρότερου οικοσυστήματος.

Διαβάστε επίσης:

Tea Tree – Έλαιο Τεϊόδεντρου και τα οφέλη του για τα μαλλια

Paul Mitchell: No Animal Testing φιλοσοφία