Η Επιτυχία Είναι Θέμα Συνήθειας…

Η Επιτυχία Είναι Θέμα Συνήθειας

“Όλοι έχουν απλές καθημερινές συνήθειες – κάποιοι έχουν καλές συνήθειες ενώ άλλοι όχι και τόσο.”

Ίσως είστε από τους ανθρώπους που ξεκινάτε την ημέρα σας στις 6 το πρωί, βγαίνετε για το πρωινό σας τρέξιμο ή κάνετε γιόγκα, τρώτε ένα υγιεινό πρωινό, κάνετε ένα αναζωογονητικό ντους και φροντίζετε να είστε τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα στην εργασία σας.

Ή μπορεί αυτός ο τρόπος ζωής να μην αντικατοπτρίζει τις δικές σας καθημερινές συνήθειες. Μπορεί να αργείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, να μην τρώτε καν πρωινό και να μπαίνετε απευθείας στο αυτοκίνητο με τον καφέ και το τσιγάρο στο χέρι. Να ξεκινάτε με άγχος και να φτάνετε τελικά αργοπορημένα ή την τελευταία στιγμή στο χώρο εργασίας.

Όπως και να έχει όμως, όλοι οι άνθρωποι έχουν απλές καθημερινές συνήθειες που είτε προάγουν τον τρόπο ζωής και την επιτυχία ή τους βάζουν «τρικλοποδιές» και δεν τους αφήνουν να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να πετύχουν αυτά που θέλουν.

Συνήθως όταν δεν έχουμε τη ζωή που θέλουμε τείνουμε να ρίχνουμε το φταίξιμο στους άλλους ενώ στην πραγματικότητα εμείς οι ίδιοι σαμποτάρουμε τον εαυτό μας καθημερινά.

“Η επιτυχία στο χώρο του hair styling έρχεται μέσω σκληρής δουλειάς και δέσμευσης, δεν υπάρχει εύκολος δρόμος!”

Άσχετα με το τι μπορεί να πιστεύει κάποιος, η κομμωτική εμπεριέχει δημιουργία, έμπνευση και τέχνη. Για να την ασκεί κάποιος θα πρέπει καταρχήν να την αγαπά και να θέλει αφοσιωθεί σε αυτό το επάγγελμα. Η επιτυχία έρχεται μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς, της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης σε νέες τάσεις, προϊόντα και τεχνικές.

Οι hair stylists που πετυχαίνουν έχουν ένα σύστημα που αποτελείται από συνήθειες που τους κάνουν καλύτερους καθημερινά. Έχουν συγκεκριμένους στόχους, γνωρίζουν αυτό που θέλουν να πετύχουν και δεν αποκλίνουν από τους στόχους αυτούς.

Βρίσκουν τρόπους να επικοινωνήσουν στους καλεσμένους τους την αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες. Αναζητούν καθημερινά εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες και συνήθειες, που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία των καλεσμένων στο χώρο τους.

success is a habit paul mitchell

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κάνουν το καλύτερο με όσα διαθέτουν. Με άλλα λόγια, θέλουν να κάνουν απλά καλά τη δουλειά. Αυτό καταλήγει σε ένα αποδεκτό αποτέλεσμα προς τον τελικό καταναλωτή που δεν φτάνει όμως για να διακριθούν.

Εκείνοι που πραγματικά πετυχαίνουν και έχουν καλύτερες αμοιβές, είναι εκείνοι που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν το τέλειο! Να κάνουν το λεγόμενο «έξτρα μίλι» για να δημιουργήσουν την ευχάριστη έκπληξη στο πελατολόγιο τους. Είναι οι επαγγελματίες που δεν το βάζουν κάτω επειδή αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Είναι οι hair stylists που θα «φέρουν τον κόσμο ανάποδα» για να προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα, σε όλους αυτούς που τους εμπιστεύονται.

Αυτά που πετυχαίνουμε στη ζωή και στην κομμωτική είναι το άθροισμα των απλών καθημερινών μας συνηθειών. Ας διαλέγουμε λοιπόν να υιοθετούμε εκείνες τις συνήθειες που μας βοηθούν να πετύχουμε τους στόχους μας και ας αφήσουμε στο πλάι εκείνες που τελικά μας σαμποτάρουν!

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Hair Stylist?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε επίσης:

Η Ιστορία Του Φυτού Awapuhi Στα Προϊόντα Επαγγελματική Περιποίησης Paul Mitchell

Paul Mitchell: No Animal Testing φιλοσοφία