Τα Καλύτερα Σαμπουάν Για Ενυδάτωση

τα καλύτερα σαμπουάν ενυδάτωσης

Τα μαλλιά μας με το συχνό styling, τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις συχνές τεχνικές εργασίες, ταλαιπωρούνται και φθείρονται πιο εύκολα.

Στην περίπτωση που πραγματοποιείτε συχνές αλλαγές χρώματος ή κάνετε καθημερινά styling με θερμικά εργαλεία (πχ πρέσα) τότε τα πιο ευρείας κατανάλωσης προϊόντα όπως μια μάσκα ή ένα “λαδάκι” δεν θα σας βοηθήσουν να ενυδατώσετε την τρίχα. Τα μαλλιά σας θα παραμείνουν ξηρά και θα αρχίσουν να φθείρονται πιο εύκολα. Η χρήση προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης και ένα shampoo ενυδάτωσης, είναι το πρώτο βήμα προστασίας.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ;

Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να καταλάβετε την κατάσταση των μαλλιών σας. Όταν είναι ακόμη στεγνά, πιάστε μια τρίχα και τραβήξτε την μέχρι να σπάσει. Αν διαπιστώσετε ελαστικότητα >30% πριν σπάσει η τρίχα, τότε τα μαλλιά σας είναι ενυδατωμένα. Στην περίπτωση που σπάσει πιο γρήγορα, τότε τα μαλλιά σας «διψάνε».

Σε κάθε περίπτωση για να έχετε μια επαγγελματική διάγνωση, θα απευθυνθείτε σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα με την Paul Mitchell κομμωτήρια. Ο εξειδικευμένος hair stylist θα σας βοηθήσει αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχουν τα μαλλιά σας.

Εxtra tip: για να διατηρούνται τα μαλλιά σε υγιή κατάσταση, καλό είναι να εναλλάσσετε θεραπείες αναδόμησης και ενυδάτωσης. Με αυτή τη διαδικασία θα διασφαλίσετε την απόλυτη ισορροπία και υγεία, σε ολόκληρη την τρίχα από ρίζα μέχρι άκρες και από την επιδερμίδα μέχρι τον μυελό, aλλά και του τριχωτού της κεφαλής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Η σύσταση αναγράφεται στην συσκευασία τα προϊόντα περιποίησης έχει να σας «μαρτυρήσει» πολλά χρήσιμα πράγματα. Αν βλέπετε πολλά χημικά σε ένα μπουκάλι, τότε μάλλον αυτό το προϊόν θα ταλαιπωρήσει παρά θα βοηθήσει τα μαλλιά σας. Στην Paul Mitchell είμαστε περήφανοι για την πλούσια σύσταση σε θρεπτικά στοιχεία φυτικής προέλευσης για τα μαλλιά. Διαβάστε τη σύσταση στις συσκευσίες και χρησιμοποιήστε άφοβα τα προϊόντα μας. Πιστεύουμε ότι θα δείτε πολύ γρήγορα αποτελέσματα σε λάμψη, ζωντάνια, όγκο και ελαστικότητα στα μαλλιά σας.

Instant Moisture

Instant Moisture Shampoo

18.50 χωρίς ΦΠΑ
20.50 χωρίς ΦΠΑ

Instant Moisture

Super Charged Treatment

24.00 χωρίς ΦΠΑ

Instant Moisture

Awapuhi Moisture Mist

17.50 χωρίς ΦΠΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες ενυδατικών στοιχείων. Τα συνθετικά στοιχεία όπου αξιοποιούνται για να βοηθήσουν την τρίχα να απορροφήσει περισσότερη υγρασία από το εξωτερικό περιβάλλον. Στοιχεία όπως η γλυκερίνη, το λακτικό οξύ, λακτόζη και η γλυκόζη.

Η δεύτερη κατηγορία ενυδατικών στοιχείων έχει να κάνει με εκείνα που σχηματίζουν ένα φιλμ γύρω από το περίβλημα της τρίχας. Αυτό το φιλμ έχει την ιδιότητα να συγκρατεί στο εσωτερικό της τρίχας την υγρασία και ταυτόχρονα να αποτρέπει την διαφυγή των ενυδατικών στοιχείων.

Μερικά παραδείγματα από αυτή την κατηγορία περιλαμβάνουν: φυτικά βούτυρα όπως το βούτυρο καριτέ και φυτικά έλαια όπως είναι το έλαιο τεϊόδεντρου, το λάδι καρύδας, το καστορέλαιο, το ελαιόλαδο και το λάδι αβοκάντο.

Τα προϊόντα της Paul Mitchell περιέχουν κυρίως φυτικά εκχυλίσματα ώστε να απολαμβάνουν τα μαλλιά σας, πλήρη ενυδάτωση και αναδόμηση, με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ HAIRSTYLIST?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε επίσης:

Δείτε Γιατί Οι Επαγγελματίες Κομμωτές Εμπιστεύονται Την Paul Mitchell

Προστασία Μαλλιών Το Καλοκαίρι