Γιατί Οι Επαγγελματίες Κομμωτές Επιλέγουν Την Paul Mitchell

Η ιστορία της Paul Mitchell είναι γνωστή σε πολλούς επαγγελματίες κομμωτές και συνεχίζει να εμπνέει πάρα πολλούς ανθρώπους της μόδας & της ομορφιάς γενικότερα. Πρόκειται για 2 φίλους που είχαν πολύ περιορισμένους πόρους και είχαν το μεράκι για δημιουργία και styling. 
 
Η διαφορά για την εποχή τους ήταν ότι ήθελαν ταυτόχρονα να δημιουργήσουν μια προσφορά που δεν θα επιβαρύνει το οικοσύστημα. Για αυτό το λόγο η εταιρεία αποφάσισε με την ίδρυση της ότι δεν θα κάνει δοκιμές σε ζώα. 

 

Αυτό ως φιλοσοφία μπορεί να ακούγεται ως κοινότυπη στις μέρες μας. Ωστόσο πριν 40 χρόνια όπου η Paul Mitchell υιοθέτησε αυτή την κουλτούρα της συνεισφοράς, δεν υπήρχε κοινωνική ευαισθησία που να παντρεύεται με τον εμπορικό χαρακτήρα. Η φιλοσοφία αυτή συμπίεσε σημαντικά την κερδοφορία της εταιρείας και οι ιδρυτές επέμειναν σε αυτή την κουλτούρα με συνέπεια. 

Η φιλοσοφία της συνεισφοράς κρύβει μια ευρύτερη φιλοσοφία και διάθεση συνεργασίας που μόνο όσοι συνεργάζονται με την Paul Mitchell μπορούν να αντιληφθούν. 
 
Ας δούμε όμως τους 4 βασικούς λόγους που οι επαγγελματίες κομμωτές μας εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο και παραμένουν αφοσιωμένοι στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. 

#1 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Οι άνθρωποι της Paul Mitchell παραμένουμε πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά που μας βοήθησαν να εδραιωθούμε. Για αυτό το λόγο, στηρίζουμε και πάντα θα στηρίζουμε την πώληση των προϊόντων μας μόνο μέσω των επαγγελματιών κομμωτών. Δεν επιλέγουμε άλλα κανάλια διανομής και μαζικής διάθεσης των προϊόντων μας παρόλο που γνωρίζουμε ότι θεωρούνται από πολλούς πιο αποδοτικά.

Η λογική μας είναι η δημιουργία αξίας στην ομάδα των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκε πριν από κάθε άλλο απρόσωπο κανάλι διανομής προϊόντων επαγγελματικής ομορφιάς. Αυτές τις αρχές τις έχουμε διατηρήσει με συνέπεια και δεσμευόμαστε ότι αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον.  

Εμείς παραμένουμε αφοσιωμένοι στους συνεργάτες μας, είμαστε δίπλα στον άνθρωπο που μας στήριξε και δεν αναζητούμε πιο επικερδείς συνθήκες μόνο για εμάς.

Πιστεύουμε ότι αν δημιουργήσουμε ένα κανάλι διάθεσης ποιοτικών προϊόντων & υπηρεσιών που όλοι κερδίζουν, τότε και εμείς κερδίζουμε. 

#2 ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Εμείς στην Paul Mitchell νιώθουμε το ίδιο για κάθε συνεργάτη που μας εμπιστεύεται και που παίρνει την επιχειρηματική απόφαση να μπει στην ομάδα μας. Διατηρούμε επίσης με συνέπεια την ίδια αμεσότητα όπως και την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε την διάθεση των προϊόντων στην Ελληνική αγορά. 
 
Είμαστε εδώ, διαθέσιμοι για επικοινωνία και συζήτηση του κάθε ζητήματος που προκύπτει από την συνεργασία. Συζητάμε τα πάντα και ο κάθε κομμωτής έχει πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας της εταιρείας. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δεν “ζυγίζει” τους συνεργάτες με βάση τη συναλλαγή αλλά με βασικό κριτήριο την δημιουργία ποιότητας και επιπρόσθετης αξίας για όλους. 
 
Αυτή η αμεσότητα είναι που αντιλαμβάνεται και απολαμβάνει ο κάθε επαγγελματίας κομμωτής από τις πρώτες μέρες κιόλας που αποφασίζει να ενταχθεί στην ομάδα μας. 
 
Επίσης δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε αυτή την αμεσότητα και στο μέλλον. Ο λόγος είναι γιατί γνωρίζουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα σε έναν κλάδο που συνεχώς μεταβάλλεται και ο καταναλωτής έχει ολοένα και περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις. 

#3 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κερδίζει αυτός που παραμένει σε εγρήγορση, αυτός που καταλαβαίνει γρήγορα τις ανάγκες της αγοράς και προσαρμόζεται ανάλογα. Παρακολουθούμε συνεχώς της τάσεις τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. 
 
Για να έχει αξία όμως η ενημέρωση και η πληροφορία πρέπει να μεταλαμπαδεύεται στους συνεργάτες μας. Για αυτό το λόγο πιστεύουμε πολύ στην συχνή και αποτελεσματική εκπαίδευση και από τους καλύτερους του κλάδου μας. 
 
Αυτή η φιλοσοφία μας αποδεικνύεται έμπρακτα από την πρόσφατη προσθήκη του Δημήτρη Πέπα στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Ο Δημήτρης έχει αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021. Έρχεται με πηγαίο ενθουσιασμό και με διάθεση δημιουργίας στην Paul Mitchell για να συνεισφέρει στην ανάδειξη της εκπαίδευσης μας σε σημείο αναφοράς για ολόκληρη την κομμωτική κοινότητα.

#4 VEGAN & CRUELTY FREE

Πολλοί επαγγελματίες κομμωτές αναγνωρίζουν την ολοένα αυξανόμενη τάση για προϊόντα Vegan & Cruelty Free. Επίσης οι καταναλωτές που ανήκουν σε αυτό το κοινό γνωρίζουν πάρα πολλές πληροφορίες και καταλαβαίνουν ότι πολλές μάρκες έχουν αναπροσαρμόσει την προσφορά τους για να “πιάσουν” και αυτό το κομμάτι της αγοράς. 
 
Οπότε μάρκες που έχουν σειρές προϊόντων με χημικά και προϊόντα φυτικής προέλευσης ταυτόχρονα δεν θεωρούνται τόσο αξιόπιστες για την vegan κοινότητα.
 
Η vegan & no animal testing φιλοσοφία της Paul Mitchell που έχει τηρηθεί με συνέπεια και αξιοπιστία για πάνω από 40 χρόνια, έρχεται να γίνει το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. 
Στην Paul Mitchell δεν κάναμε ποτέ δοκιμές σε ζώα και δεν θα κάνουμε ποτέ. Αυτή τη δήλωση μόνο η Paul Mitchell, η Νο1 Αμερικάνικη μάρκα επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς μπορεί να την υποστηρίξει με πράξεις. 
 
Οι περισσότερες μάρκες έγιναν vegan & cruelty free γιατί είδαν την τάση στην αγορά. Εμείς πήγαμε ενάντια στις προβλέψεις της αγοράς και αλλάξαμε το παιχνίδι για όλους. Δημιουργούμε προϊόντα για να αλλάξουμε τους ανθρώπους και το οικοσύστημα προς το καλύτερο και όχι με μοναδικό σκοπό το κέρδος. 
 

Η Paul Mitchell με την ίδρυση της ήρθε να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού προς το καλύτερο για όλους. Είμαστε cruelty free γιατί έτσι είμαστε και λειτουργούμε ως άνθρωποι και όχι γιατί μας το επέβαλε η αγορά!

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ HAIRSTYLIST?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε επίσης:

Winnie Harlow x Paul Mitchell – Ισχύς Εν Τη Ενώσει

Γνωρίστε Την Νέα Σειρά Clean Beauty Από Την Paul Mitchell