Καλοκαιρινά Παιχνίδια Με Καλή Παρέα

Το Καλοκαίρι παίζουμε ρακέτες, χτίζουμε στην άμμο, φλερτάρουμε…. με τον ήλιο, χαϊδεύουμε τα μαλλιά μας συχνά και όπως όλες τις εποχές του χρόνου, έχουμε ανάγκη από καλή παρέα.

Καλη παρεα, χρειαζονται και τα μαλλια μας

Η Paul Mitchell έχει φροντίσει για αυτό με κάθε τρόπο και αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση για να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη και τα μαλλιά σας όμορφα και απαλά, καθώς συντηρεί το αποτέλεσμα του επαγγελματία κομμωτή, τόσο στο χρώμα, όσο και στο καθημερινό styling.

Η ολοκληρωμένη σειρά SUN, μπορεί να είναι η συντροφιά σας στην παραλία και την πισίνα, προστατεύοντας τα μαλλιά σας από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι και το χλώριο.

-16%

Paul Mitchell

Sun Offer Set

58.00 χωρίς ΦΠΑ

Επιλέξτε την σειρά Color Protect για να κλειδώσετε ακόμα και τις πιο ευαίσθητες, θερμές αποχρώσεις. Με την Platinum Blonde και την Forever Blonde  έχετε υγιή ξανθά μαλλιά ενώ ταυτόχρονα συντηρείτε την λάμψη τους, χωρίς κίτρινες  στάμπες.

20.00 χωρίς ΦΠΑ

Color Protect

Color Protect Shampoo

18.50 χωρίς ΦΠΑ
30.00 χωρίς ΦΠΑ
31.00 χωρίς ΦΠΑ
23.00 χωρίς ΦΠΑ
25.00 χωρίς ΦΠΑ

Το Super Skinny Serum, είναι το αγαπημένο best seller προϊόν όλων όσων καταπιάνονται με το styling, χάριν στο βασικό πλεονέκτημα που προσφέρει να μειώνει εξαιρετικά τον χρόνο στεγνώματος και να εξαλείφει το φριζάρισμα.

Paul Mitchell

Super Skinny Serum

31.50 χωρίς ΦΠΑ

Το Hot Off the Press, είναι το θερμοπροστατευτικό που “καίγεται” για τα μαλλιά σας, εκείνο εξατμίζεται και τα μαλλιά σας προστατεύονται, παίρνουν σχήμα και λάμψη.

Η σειρά Kids φροντίζει να κάνει το μπάνιο του παιδιού σας ανώδυνο, χωρίς δάκρυα (Baby Don’t Cry Shampoo) και η μικρή σας πριγκίπισσα ξεμπερδεύει τους “κακούς κόμπους” με το Taming Spray εύκολα και χωρίς άουτς.

Οι προτάσεις της Paul Mitchell, είναι πολλές.
Για την ιδανική, επικοινωνείτε με τον Paul Mitchell κομμωτή σας και ακούτε ευλαβικά τις συμβουλές του.

Είστε η ζωντανή του διαφήμιση, σίγουρα θέλει το καλό σας!!!

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ HAIRSTYLIST?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

εγγραφη

Διαβάστε επίσης:

Τα Καλύτερα Σαμπουάν Για Ενυδάτωση

Προστασία Μαλλιών Το Καλοκαίρι