Πως Να Διαλέξετε την Καλύτερη Βαφή Μαλλιών;

βαφές μαλλιών βαφή μαλλιών paulmitchell.gr

Για πάνω από 20 χρόνια η Paul Mitchell προσφέρει εξαιρετικές επαγγελματικές βαφές μαλλιών για να ανανεώσετε ή και να τονώσετε το χρώμα των μαλλιών σας.

Επαγγελματικές βαφές μαλλιών για να απαλλαγείτε από τα γκρίζα μαλλιά ή για να έχετε την λάμψη που τόσο επιθυμείτε στα μαλλιά σας. Άσχετα με την επιλογή σας, αν δηλαδή θέλετε ξανθά ή καστανά μαλλιά, ή απλά θέλετε ένα φυσικό τελείωμα ξανοίγματος (μπαλαγιάζ) στα μαλλιά σας, είναι σημαντικό να ξέρετε τι είδους βαφή μαλλιών θα χρησιμοποιήσει το κομμωτήριο σας.

Καλό είναι να συζητάτε πάντα με τον hair stylist που εμπιστεύεστε προκειμένου να βρείτε τι ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες αλλά και τον τύπο των μαλλιών σας.

Μόνιμη Βαφή Μαλλιών

Μόνιμη είναι η βαφή που αλλάζει μόνιμα το χρώμα των μαλλιών σας. Σε αντίθεση με τα άλλα είδη βαφών, η μόνιμη βαφή δεν θα ξεθωριάσει τόσο γρήγορα. Με αυτόν τον τρόπο, η βαφή μπορεί να μπει στο εσωτερικό της τρίχας και να “κλειδώσει” το χρώμα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι μόνιμες βαφές μαλλιών χρησιμοποιούνται για να ανοίξουν το χρώμα των μαλλιών.

  • Χρησιμοποιείται για να:
  • Καλύψει 100% γκρίζα μαλλιά
  • Δώσει φυσικό αποτέλεσμα σε μια αλλαγή χρώματος
  • Για μακροχρόνιο καλό αποτέλεσμα σε κόκκινο χρώμα μαλλιών
paul mitchell color xg

Ζητήστε από τον κομμωτή σας την βαφή Paul Mitchell color XG

Ημιμόνιμη Βαφή

Είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε αν δεν νιώθετε σίγουρη για το χρώμα που έχετε επιλέξει. Ο λόγος είναι ότι διαρκεί λιγότερο και συνήθως φεύγει με τα λουσίματα. Είναι λίγο πιο φιλική με την τρίχα, δίνει λάμψη και ενδέχεται να περιέχει συστατικά ενδυνάμωσης της τρίχας. Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ημιμόνιμες βαφές για να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας.

Χρησιμοποιείται:

  • Όταν βάφετε για πρώτη φορά τα μαλλιά σας
  • Για περισσότερη λάμψη
  • Για να καλύψετε μερικές άσπρες τρίχες
  • Για διάρκεια μέχρι 4-6 εβδομάδες
  • Εφαρμογή χωρίς αμμωνία

Ζητήστε από τον κομμωτή σας βαφή μαλλιών Paul Mitchell Shines – The Demi

Προσωρινή Βαφή για τα Μαλλιά

Συνήθως αυτές οι βαφές μαλλιών διαρκούν για 6-8 λουσίματα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή να δοκιμάσετε μέχρι να βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τυπικά δίνουν ακόμη μεγαλύτερη λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά σας.

Ζητήστε από τον κομμωτή σας βαφή μαλλιών Paul Mitchell POP XG

Προκειμένου να διατηρήσετε το εκπληκτικό αυτό χρώμα που τελικά επιλέξατε, μην ξεχνάτε να φροντίζετε τα μαλλιά σας με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης βαμμένων μαλλιών της Paul Mitchell.

Αν τώρα αναζητάτε το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα, θα πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού με κάποιο από τα κομμωτήρια που διαθέτουν τις επαγγελματικές βαφές μαλλιών Paul Mitchell.

Ακολουθήστε μας στο Instagram προκειμένου να παίρνετε τις καλύτερες ιδέες για τα μαλλιά σας!

Διαβάστε επίσης: No Animal Testing @ PaulMitchell