Διευθυντής Εκπαίδευσης της Paul Mitchell o Δημήτρης Πέπας

pepas education manager

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το Δημήτρη Πέπα. Ο Δημήτρης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή Εκπαίδευσης της Paul Mitchell στην Ελλάδα από σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΠΑ

Ο Δημήτρης Πέπας ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του με σπουδές στην δραματική τέχνη και υπήρξε επαγγελματίας ηθοποιός έως το 1997. Αυτή η χρόνια ήταν ιδιαίτερη γιατί τότε ξεκίνησε και την συμβουλευτική εκπαίδευση σε κομμωτήρια. Η καλλιτεχνική φύση του κομμωτή τον κέρδισε αμέσως.

Σήμερα 24 χρόνια μετά είναι ένας από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Οι γνώσεις του σε σχέση με την επικοινωνία και την εκπαίδευση είναι μοναδικές, είτε μιλάμε για προϊόντα είτε για υπηρεσίες. Η μεταδοτικότητα και το ασίγαστο πάθος του για την συνεχή εξέλιξη του κλάδου, είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια!

Έρχεται με τεράστιο ενθουσιασμό και με δημιουργική διάθεση στην οικογένεια της Paul Mitchell για να συνεισφέρει στην ανάδειξη της εκπαίδευσης μας σε σημείο αναφοράς για ολόκληρη την κομμωτική κοινότητα.

Ευχόμαστε ολόψυχα στο Δημήτρη καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!

31.00 χωρίς ΦΠΑ
26.00 χωρίς ΦΠΑ
30.00 χωρίς ΦΠΑ
31.00 χωρίς ΦΠΑ
23.00 χωρίς ΦΠΑ
25.00 χωρίς ΦΠΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ HAIRSTYLIST?

Αν ναι, γίνετε μέλος αυτής της μοναδικής κοινότητας και επωφεληθείτε των προνομίων και των υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες, εκπαίδευση ή επίδειξη των προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης Paul Mitchell.

ΕΓΓΡΑΦΗ